Goed netwerkbeheer en betrouwbare back-ups

Van levensbelang voor uw organisatie

Een perfect functionerend bedrijfsnetwerk lijkt zo vanzelfsprekend. Maar als uw hardware en netwerkomgeving, om wat voor reden dan ook, haperen of erger, uitvallen, zijn de gevolgen voor uw bedrijf niet te overzien. Een optimale bescherming van uw ICT-systeem, in de vorm van betrouwbare hardware, netwerkbeheer en back-up, is dan ook een eerste vereiste.

Stel dat de hardware en ICT-infrastructuur - de essentiële basis van uw organisatie - niet meer naar behoren functioneren. En stelt u zich eens voor hoeveel schade uw bedrijf al in één dag zou lijden door uitval van het ICT-systeem. De nachtmerrie van iedere ondernemer! Maar als gevolg van bijvoorbeeld een computercrash of nog erger - een grote calamiteit zoals een bedrijfsbrand of blikseminslag - kan dit ook u overkomen. Een structureel netwerkbeheer, dat bescherming biedt tegen beschadiging en uitval, is daarom van levensbelang voor uw organisatie.

Bescherming bedrijfsgegevens

Uw server staat boordevol belangrijke informatie. Daarom is het zaak om te zorgen voor een waterdichte back-up, zodat deze waardevolle bedrijfsgegevens nooit verloren kunnen gaan. Met een online back-up worden kostbare data op PC's, notebooks en servers via het internet veilig opgeslagen in een extern datacenter. Wel zo verstandig, want als het gaat om de bescherming van uw bedrijfsgegevens, laat u liever niets aan het toeval over.

Inventarisatie

Een structureel netwerkbeheer begint met een grondige inventarisatie van uw huidige netwerk(hardware, software en infrastructuur). Hierbij wordt gecheckt in hoeverre uw bestaande netwerkomgeving nog up-to-date is en welke aanpassingen of verbeteringen eventueel nodig zijn. Vervolgens worden uw wensen vertaald naar een feilloos functionerend softwaresysteem met hardware op maat en een stabiele netwerkomgeving. De voordelen zijn duidelijk: uw bedrijf is optimaal beschermd tegen beschadiging en uitval, zodat u nergens omkijken naar heeft en u zich volledig kunt focussen op uw core business.

 Klik hier voor online Support

 

 

Over Veeam Software

ProPartner silverVeeam® kent de nieuwe uitdagingen waar ondernemingen over de hele wereld mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™. Ze moeten 24/7/365 functioneren. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld. Anders dan ‘Legacy backup oplossingen, die recovery time (RTO) en recovery point objectives (RPO) van uren of dagen hebben, of hours or days, helpt Veeam ondernemingen bij het realiseren van een recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data. Veeam gebruikt daarvoor een fundamenteel nieuw type holistische oplossing dat zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt. De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, de risico's verkleinen en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 34.500 ProPartners en meer dan 168.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.veeam.com/nl.

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket