knop bellen

Autodesk Abonnement - Maximale waarde. Minimaal gedoe

Beheers uw softwarekosten met Autodesk Abonnementen

Waarom ?

Na 31 januari 2016 kunt u geen permanente licenties voor individuele softwareproducten meer aanschaffen. Indien u kiest voor een Autodesk Desktop Subscription, krijgt u toegang tot Autodesk-software - dezelfde volledige versie die u krijgt bij een vaste licentie, maar op basis van een flexibele, pay-as-you-go-benadering! 

Waarom een meerjarige abonnementsoptie?

Zet de kosten van uw software gedurende 3 jaar vast. Zo kunt u uw budget beter in de hand houden en uw investering optimaal laten renderen.

ICN Solutions biedt u de mogelijkheid om de nieuwste Autodesk-ontwerpsoftware aan te schaffen voor de laagste investering. De instapkosten zijn aanzienlijk lager dan bij de aanschaf van een permanente licentie. En bovendien bepaalt u zelf wanneer u betaalt!
Deze flexibele aanschafmogelijkheid heet Autodesk Abonnementen, waarbij u uitsluitend betaalt voor de toegang die u nodig heeft, zonder een investering vooraf of verplichtingen op de lange termijn. Zodoende kunt u uw softwarekosten beheersbaar en voorspelbaar houden. Autodesk Abonnement is ook de eenvoudigste manier om uw Autodesk-software up-to-date te houden, zodat u altijd beschikt over de nieuwste ontwerptechnologie.

U betaalt alleen voor Autodesk-software die u nodig heeft

Bij Autodesk Abonnement kunt u zelf kiezen of u de Autodesk-software per kwartaal of per jaar huurt. Op deze manier kunt u als ontwerper in de bouw, werktuigbouw of civiele techniek met minimale investeringskosten snel projecten realiseren met de nieuwste software die u voor dat specifieke project nodig heeft. Met dit abonnementsmodel kunt u gebruikmaken van toonaangevende software, terwijl u uitsluitend betaalt voor wat u nodig heeft en wanneer u het wilt gebruiken. Dit maakt Autodesk Abonnement tot een eigentijdse en kostenbesparende oplossing voor iedere gebruiker van Autodesk-ontwerpsoftware.

Ontvang 10%* korting op een nieuwe permanente licentie van Autodesk-software in combinatie met een driejarige Autodesk Abonnement.

Neem een Autodesk Abonnement bij uw licentie zodat deze onbeperkt geldig blijft en altijd up-to-date is. Profiteer van een korting op de nieuwste software! Kies voor een Autodesk Abonnement en geniet van de bijhorende voordelen!

Waarom nu?

Na 31 januari 2016 kunt u voor de meeste individuele Autodesk-producten geen permanente licentie meer aanschaffen. Autodesk Abonnement is dus de beste manier om ervoor te zorgen dat u altijd de nieuwste ontwerptechnologie gebruikt, helpt u tijd en geld te besparen en zorgt voor een aanzienlijk hogere productiviteit op de werkvloer. 

Waarom een meerjarige abonnementsoptie?

Zet de kosten van uw software gedurende 3 jaar vast. Zo kunt u uw budget beter in de hand houden en uw investering optimaal laten renderen.

Verhoog de waarde van uw investering in software met een Autodesk Abonnement, de handigste en meest rendabele manier om toegang te krijgen tot de nieuwste hulpmiddelen, flexibele licenties, uitgebreide ondersteuning en services in de cloud.*
Met een Autodesk Abonnement hebt u:
  • Onmiddellijke toegang tot de nieuwste softwareversies
  • Flexibele licentierechten, zoals het recht op de vorige versie, thuisgebruik en extra roaming in andere gebieden
  • Schaalbare technische ondersteuning om problemen snel op te lossen
  • Verbeterde mobiliteit en samenwerking met Autodesk 360-cloudservices

Neem voor meer informatie over de vele voordelen van een Autodesk Abonnement vandaag nog contact met ons op.

* Niet alle voordelen van Autodesk Abonnement zijn voor alle producten in alle geografische regio's beschikbaar.

 

Bel voor uw oplossing op maat! +31 (0)73 750 6 750

header quotes

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket