3B-Gebruikersdag een leerzame en boeiende middag

Vorige week heeft er weer een 3B-gebruikersdag plaatsgevonden, op het hoofdkantoor van ICN Group in het bourgondisch ‘s-Hertogenbosch.

Lees meer: Nieuws (52)

ICN Solutions wint Autodesk EMEA ‘Power of One’ Award

Tijdens het jaarlijks Autodesk partner event ‘One Team’ (OTx) in Kopenhagen te Denemarken heeft ICN Solutions BV de ‘Autodesk Power of One’ Award gewonnen voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Lees meer: Nieuws (51)

Inventor Ask The Expert Day 27 september 2017

Ask The Expert Day Autodesk Inventor doorslaand succes

Op woensdag 27 september was het Training Center van ICN Solutions in 's-Hertogenbosch het decor voor de Ask The Expert Day voor gebruikers van Autodesk Inventor en de Autodesk Product Design & Manufacturing Collection. De specialisten van ICN Solutions zaten tijdens een ochtend- en een middagsessie klaar om vragen van werktuigbouwkundige professionals te beantwoorden. Zowel beginnende als ervaren Autodesk Inventor-gebruikers maakten van de gelegenheid gebruik om hun kennis over Inventor te vergroten en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Lees meer: Nieuws (49)

Ask the Expert Day REVIT – 12 april 2018

Speciaal voor gebruikers van Autodesk Revit en/of de Architecture, Engineering & Construction Collection organiseerde ICN Group de Ask the Expert Day.

Lees meer: Nieuws (50)

NIEUW: Product Design & Manufacturing Collection

Product Design Collection wordt Product Design & Manufacturing Collection

Autodesk vult de Design Collection aan met nieuwe krachtige software pakketten. Zo worden Nastran In-CAD voor Inventor en de HSM CAM add-in voor Inventor toegevoegd.

Lees meer: Nieuws (48)