NIEUW: Product Design & Manufacturing Collection

Product Design Collection wordt Product Design & Manufacturing Collection

Autodesk vult de Design Collection aan met nieuwe krachtige software pakketten. Zo worden Nastran In-CAD voor Inventor en de HSM CAM add-in voor Inventor toegevoegd.

Lees meer: Nieuws (48)

BIM yourself in 11 dagen

BIM voor Leidinggevenden

ICN Group biedt een nieuw opleidingstraject aan in samenwerking met Werkum. Dit traject is speciaal voor leidinggevenden of managers binnen de organisatie. In 11 dagen geven we de cursist inzicht in de implementatie en toepassing van BIM, zodat de werkzaamheden binnen dit proces succesvol begeleid kunnen worden.

logo werkum web

Lees meer: Nieuws (46)

Dag van de Bouw bij ICN Solutions

"Soft skills zijn steeds belangrijker in de bouw"

dvdb 2

De bouwsector in Nederland is toonaangevend. Daarom stond 20 mei wederom in het teken van de Dag van de Bouw. In navolging hiervan hield ICN Solutions in 's-Hertogenbosch op woensdag 24 mei een bijeenkomst voor bouwprofessionals uit heel Nederland. Met als resultaat een levendige discussie over hoe BIM en PIM kunnen bijdragen aan een efficiënter bouwproces.

Lees meer: Nieuws (45)

Autodesk’s transitie naar één licentiemodel

autodesk front

Autodesk heeft enige tijd geleden de transitie ingezet om langzaam over te gaan naar een enkel licentiemodel. Dit alles vanuit het oogpunt van Software as a Service (SaaS).

Lees meer: Nieuws (44)

Autodesk Stingray

Autodesk Stingray is een 3D Game Engine. U kunt deze Engine gebruiken voor real time-visualisaties of voor het ervaren van Virtual Reality.

stingray logo

Lees meer: Nieuws (43)