Bedrijfsprofiel ICN Solutions

Bedrijfsprofiel ICN Solutions

ICN Solutions is gespecialiseerd in branchespecifieke automatiseringsoplossingen voor bouwkunde, werktuigbouwkunde en infrastructuur. Onze Project Informatie Management (PIM)-systemen en CAD-software bieden oplossingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarnaast ondersteunen onze dienstverlenende afdelingen het automatiseren van uw bedrijfsactiviteiten door middel van trainingen, consultancy, helpdesk, data/projectmanagement en netwerkbeheer.

Missie

ICN Solutions streeft naar de volledige optimalisatie van uw bedrijfsprocessen in de bouwkunde, werktuigbouwkunde en infrastructuur. Onze ervaren en betrokken medewerkers staan voor u klaar om dit doel te realiseren. ICN Solutions ondersteunt en adviseert u met maatwerk. Onze specialisten begeleiden u in alle fasen van het project. Zij zijn uw steun en toeverlaat bij het verbeteren van vaardigheden en het effectiever werken. Op basis van uw doelstellingen creëren wij oplossingen die perfect functioneren op uw bestaand bedrijfsnetwerk. Deze oplossingen worden volledig afgestemd op uw eisen op het gebied van BIM (Building Information Management), ketenintegratie, Digital Prototyping en/of data- en projectmanagement. De optimalisatie van uw bedrijfsprocessen levert hierdoor meteen resultaat op.

De klant voorop

Bij ICN Solutions staan de specifieke behoeften van u als klant voorop. Wij denken in oplossingen die volledig aansluiten op uw pakket van eisen, wensen en doelstellingen. Door een grondige analyse en structurele benadering van uw vraagstuk komen wij samen tot de meest geschikte oplossing voor uw bedrijfsproces. Onze gedreven specialisten staan garant voor een optimaal eindresultaat.

Maatwerk in oplossingen

Ieder vraagstuk op het gebied van automatisering is uniek en vraagt daarom ook om een unieke oplossing. Bij ICN Solutions kunt u rekenen op maatwerk in oplossingen. Onze aanpak kenmerkt zich door flexibiliteit in denken en handelen. Hierdoor zijn wij in staat om adequaat in te spelen op uw specifieke wensen en snel veranderende markten.

Eerlijk, betrouwbaar, integer

Bij ICN Solutions staan eerlijkheid, betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel. Onze betrokken medewerkers brengen deze kernwaarden dagelijks in de praktijk, zowel binnen het bedrijf als naar buiten toe. Hierdoor ontstaan langdurige en duurzame relaties met u als klant. Met minder nemen we geen genoegen.

Professionele partner

Binnen de automatiseringsbranche volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Met ICN Solutions bent u altijd een stapje vóór. Als professionele partner van vele toonaangevende automatiseringsbedrijven -waaronder Autodesk, Adobe, Microsoft, Citrix en HP - is ICN Solutions altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Onze specialisten worden continu geschoold om hun vakkennis up-to-date te houden. Daarmee bent u altijd verzekerd van de best mogelijke oplossing.

Terug naar de vorige pagina

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket