Consultant Autodesk Revit

ICN Solutions B.V. is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, datamanagement en Project Informatie Management oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk Revit en 3ds MAX).

Wegens de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar fulltime: Consultant Autodesk Revit

Lees meer: Consultant Autodesk Revit

Accountmanager WTB

Ben jij die ervaren en resultaatgerichte accountmanager die het verkoopteam van ICN Solutions naar een nόg hoger niveau tilt? Dan ben jij degene die we zoeken!

Lees meer: Accountmanager WTB

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het adequaat afwikkelen van correspondentie, administratie en contacten met klanten en leveranciers. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het inkoopbeleid.

Lees meer: Administratief Medewerker

Commercieel medewerker binnendienst ICT

ICN Systems is als HP Goldpartner voor haar klanten verantwoordelijk voor het gehele netwerkinfrastructuur. Van het leveren en installeren van werkstations tot aan het volledige ICT netwerk en server omgeving.
Wegens de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een fulltime: binnendienst accountmanager.

Lees meer: Commercieel medewerker binnendienst ICT

Trainer Autodesk software bouw

Als Trainer ben je dé specialist voor onze bouwkundige 3D software Autodesk REVIT Architect, Autodesk REVIT Structure en/of AutoCAD Architect. Tot je taken behoren o.a. het verzorgen van trainingen voor de relaties van ICN Solutions. De behoefte van goed getrainde medewerkers bij onze klanten staat centraal, jij hebt hier direct invloed op.

ICN Solutions BV is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk Software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX). Wegens groei van de afdeling Bouw zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Trainer. Door groeimogelijkheden naar application engineer en consultant zijn aanwezig.

Lees meer: Trainer Autodesk software bouw