vacatures over

Vacatures

Vacature Binnendienst accountmanager M/V

Over ons:

CADexpress BV is een CAD webshop en onderdeel van de ICN Group en al 15 jaar toonaangevend in 2D- en 3D-software-oplossingen en procesoptimalisatie. Wegens de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een fulltime: binnendienst accountmanager.

FunctieOmschrijving:

Als binnendienst accountmanager van CADexpress ben jìj verantwoordelijk voor de verkooptargets van o.a. Autodesk CAD producten. Het behalen van targets schrikt jou niet af, maar is juist een extra stimulans om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer: Vacature Binnendienst accountmanager M/V

vacatures over

Vacatures

(BIM) Manager (M/V)

NL-'s-Hertogenbosch

ICN Solutions BV is één van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk Software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX). Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar een fulltime BIM Manager.

Als Manager ben je verantwoordelijk voor de Application Engineers- bouw en werktuigbouw. Tevens houd jij je bezig met consultancy bij onze relaties op het gebied van BIM en bouwkundige software.

Wij zijn een team van enthousiaste, jonge en gedreven professionals. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer houden wij ons bezig met de advisering en verkoop van CAD-oplossingen. De klant staat bij ons voorop.

Lees meer: (BIM) MANAGER (M/V)

vacatures over

Vacatures

Trainer Autodesk software BOUW (m/v)

NL-'s-Hertogenbosch / Rotterdam

Als Trainer ben je dé specialist voor onze bouwkundige 3D software Autodesk REVIT Architect, Autodesk REVIT Structure en/of AutoCAD Architect. Tot je taken behoren o.a. het verzorgen van trainingen voor de relaties van ICN Solutions. De behoefte van goed getrainde medewerkers bij onze klanten staat centraal, jij hebt hier direct invloed op.

ICN Solutions BV is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk Software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX). Wegens groei van de afdeling Bouw zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Trainer. Door groeimogelijkheden naar application engineer en consultant zijn aanwezig.

Wij zijn een team van enthousiaste, jonge en gedreven medewerkers. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer houden wij ons bezig met de advisering en verkoop van CAD-oplossingen. De klant staat bij ons voorop.

Lees meer: Trainer Autodesk software BOUW (m/v)

vacatures over

Vacatures

Application engineer Bouw (m/v)

NL-'s-Hertogenbosch / Rotterdam

Als application engineer ben je dé specialist voor onze bouwkundige 3D software Autodesk REVIT Architect, Autodesk REVIT Structure en/of AutoCAD Architect. Tot je taken behoren o.a. het verzorgen van consultancy, het geven van demonstraties en trainingen en het verzorgen van ondersteuning aan onze relaties

ICN Solutions BV is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk Software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX). Wegens groei van de afdeling Bouw zijn wij per direct op zoek naar een fulltime application engineer.

Wij zijn een team van enthousiaste, jonge en gedreven medewerkers. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer houden wij ons bezig met de advisering en verkoop van CAD-oplossingen. De klant staat bij ons voorop.

Lees meer: Application engineer Bouw (m/v)

vacatures over

Vacatures

Vacature Application Engineer Revit MEP

ICN Solutions B.V. is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, datamanagement en Project Informatie Management oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Newforma (PIM) en Autodesk software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX).

Wegens de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar  fulltime:

Application Engineer Revit MEP

Als Application Engineer Installatietechniek ben je dé specialist voor onze installatietechnische afdeling. Het is hierbij van belang dat je bekend bent met het gebruik van CAD systemen aangevuld met kennis van installatietechnische software. Verder kun je 2D of 3D modellen van installaties  ontwerpen, uitwerken en reviseren. Je werkt afwisselend aan kantoor of op locatie bij de klant. Je wordt opgeleid in Autodesk Revit MEP, tot je taken behoren o.a. het verzorgen van consultancy, het geven van demonstraties en trainingen en het verzorgen van ondersteuning aan onze relaties.

Lees meer: Application Engineer Revit MEP