vacatures over

Vacatures

Vacature MEDEWERK(ST)ER MARKETING

Over de functie:

  • Fulltime job voor marketing talent
  • Niveau: relevante hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring

Als medewerker marketing bij ICN Group ben je mede verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten zoals huisstijl, website’s, seminars, webinars, online marketing en alle overige activiteiten. Je brengt je eigen kennis over marketing in. Als dé online specialist in een klein team help je onze organisatie nóg beter op de kaart te zetten. Online marketing ervaring is een pré.

Lees meer: Vacature medewerk(st)er marketing

vacatures over

Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

Over de functie

  • Fulltime job voor commercieel talent
  • Niveau: relevante mbo opleiding en/of enkele jaren werkervaring in de branche

Als commercieel medewerker bij ICN Solutions ben je verantwoordelijk voor telefonisch klantbeheer en ben je niet bang voor koude acquisitie. Daarnaast zorg je ervoor dat alle communicatie en administratie rondom jouw werkzaamheden correct verwerkt wordt in het ERP-systeem. Met jouw enthousiasme ben je de onmisbare schakel tussen klant en buitendienst.

Lees meer: Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

vacatures over

Vacatures

Vacature Binnendienst accountmanager M/V

Over ons:

CADexpress BV is een CAD webshop en onderdeel van de ICN Group en al 15 jaar toonaangevend in 2D- en 3D-software-oplossingen en procesoptimalisatie. Wegens de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een fulltime: binnendienst accountmanager.

FunctieOmschrijving:

Als binnendienst accountmanager van CADexpress ben jìj verantwoordelijk voor de verkooptargets van o.a. Autodesk CAD producten. Het behalen van targets schrikt jou niet af, maar is juist een extra stimulans om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer: Vacature Binnendienst accountmanager M/V

vacatures over

Vacatures

(BIM) Manager (M/V)

NL-'s-Hertogenbosch

ICN Solutions BV is één van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk Software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX). Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar een fulltime BIM Manager.

Als Manager ben je verantwoordelijk voor de Application Engineers- bouw en werktuigbouw. Tevens houd jij je bezig met consultancy bij onze relaties op het gebied van BIM en bouwkundige software.

Wij zijn een team van enthousiaste, jonge en gedreven professionals. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer houden wij ons bezig met de advisering en verkoop van CAD-oplossingen. De klant staat bij ons voorop.

Lees meer: (BIM) MANAGER (M/V)

vacatures over

Vacatures

Trainer Autodesk software BOUW (m/v)

NL-'s-Hertogenbosch / Rotterdam

Als Trainer ben je dé specialist voor onze bouwkundige 3D software Autodesk REVIT Architect, Autodesk REVIT Structure en/of AutoCAD Architect. Tot je taken behoren o.a. het verzorgen van trainingen voor de relaties van ICN Solutions. De behoefte van goed getrainde medewerkers bij onze klanten staat centraal, jij hebt hier direct invloed op.

ICN Solutions BV is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk Software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX). Wegens groei van de afdeling Bouw zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Trainer. Door groeimogelijkheden naar application engineer en consultant zijn aanwezig.

Wij zijn een team van enthousiaste, jonge en gedreven medewerkers. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer houden wij ons bezig met de advisering en verkoop van CAD-oplossingen. De klant staat bij ons voorop.

Lees meer: Trainer Autodesk software BOUW (m/v)