Administratieve Salesondersteuning

Heb jij affiniteit met administratieve taken en vind je sales een interessant vakgebied? ICN Solutions zoekt een administratieve ondersteuner voor 32-40 uur! In de functie van Administratief medewerker Sales ben jij verantwoordelijk voor het inboeken van orders, het verzorgen/distribueren van binnenkomend telefoonverkeer en het archiveren van sales-gerelateerde stukken. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team waarin jij jouw bijdrage gaat leveren. Ben jij de nieuwste vrolijke en klantgerichte aanwinst van ICN Solutions?

Lees meer: Administratieve Salesondersteuning

MidOffice

Als administratief medeweker ben je verantwoordelijk voor het adequaat afwikkelen van correspondentie, administratie en contacten met klanten en leveranciers.

Lees meer: MidOffice

Commercieel medewerker binnendienst ICT

ICN Systems is als HP Goldpartner voor haar klanten verantwoordelijk voor het gehele netwerkinfrastructuur. Van het leveren en installeren van werkstations tot aan het volledige ICT netwerk en server omgeving.
Wegens de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een fulltime: binnendienst accountmanager.

Lees meer: Commercieel medewerker binnendienst ICT

Medewerker Marketing

Als medewerker marketing bij ICN Group ben je mede verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten zoals huisstijl, website’s, seminars, webinars, online marketing en alle overige activiteiten. Je brengt je eigen kennis over marketing in. Als dé online specialist in een klein team help je onze organisatie nóg beter op de kaart te zetten. Online marketing ervaring is een pré.

Lees meer: Medewerker marketing

Trainer Autodesk software bouw

Als Trainer ben je dé specialist voor onze bouwkundige 3D software Autodesk REVIT Architect, Autodesk REVIT Structure en/of AutoCAD Architect. Tot je taken behoren o.a. het verzorgen van trainingen voor de relaties van ICN Solutions. De behoefte van goed getrainde medewerkers bij onze klanten staat centraal, jij hebt hier direct invloed op.

ICN Solutions BV is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk Software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk REVIT en 3ds MAX). Wegens groei van de afdeling Bouw zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Trainer. Door groeimogelijkheden naar application engineer en consultant zijn aanwezig.

Lees meer: Trainer Autodesk software bouw