Nederland BIMt

De pasklare alles-in-één-oplossing van ICN Solutions

Building Information Modeling, kortweg BIM, is de meest ingrijpende innovatie van de laatste jaren in de bouw. Veel bedrijven willen graag weten waar ze staan in het BIM-proces en hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de voordelen. Daarom  heeft ICN Solutions een pasklare oplossing geïntroduceerd: Nederland BIMt. Deze alles-in-één-oplossing biedt uitkomst voor bedrijven die de volgende stap willen zetten op de BIM-ladder en daarvan optimaal de economische vruchten willen plukken.

 

Quickscan Nederland BIMt

Nederland BIMt is de manier bij uitstek om een bedrijf  hoger op de BIM-ladder te brengen en zo snel mogelijk BIM-proof te maken. Dat begint met een Quickscan die snel inzicht geeft in de huidige werkzaamheden van een organisatie op het gebied van BIM en 3D CAD. Daarna geeft Nederland BIMt een advies over welke stappen de organisatie nodig heeft om nog verder te stijgen op de BIM-ladder, om zodoende the next level in BIM te bereiken.

Seminars

Behalve via de website www-nederlandbimt.nl kunnen geïnteresseerde bedrijven ook via seminars kennismaken met de gloednieuwe alles-in-één-oplossing van ICN Solutions. Tijdens deze gratis seminars, die ICN Solutions regelmatig organiseert, leren organisaties hoe zij zo snel mogelijk kunnen groeien naar BIM-volwassenheid. De volgende seminars 'BIM the next level' vinden plaats op woensdag 17 februari in Rotterdam, woensdag 9 maart in 's-Hertogenbosch en donderdag 7 april in Apeldoorn.

Kijk voor meer informatie op www.nederlandbimt.nl