Forse uitbreiding hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch

Binnenkort krijgt het hoofdkantoor van ICN Solutions aan de Europalaan in 's-Hertogenbosch er een extra verdieping bij. Hierdoor hebben de medewerkers voortaan twee keer zoveel ruimte tot hun beschikking. Dat is geen overbodige luxe, want de ontwikkelingen binnen de bouwkunde en werktuigbouw gaan hard. In de eerste maanden van 2014 heeft dat al geleid tot een aanzienlijke uitbreiding van het personeelsbestand. Door continu te investeren in innovatie en groei, loopt ICN Solutions altijd voorop in 2D- en 3D-software-oplossingen en procesoptimalisatie.

ICN Training Center
In het ICN Training Center – met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Rotterdam en Apeldoorn – worden trainingen op maat gegeven. Hier leren bouwprofessionals om effectief te werken met alle 3D-software-oplossingen voor het optimaliseren van het bouwproces. Een goed voorbeeld daarvan is Newforma, een geavanceerd Project Informatie Management (PIM)-systeem. Ook worden klanten hier onder meer geschoold in de volledig in eigen beheer ontwikkelde 3B Werkmethodiek, een onmisbare schakel in het BIM-proces. De recente opening van een derde ICN Solutions-vestiging met trainingsfaciliteit in Apeldoorn bewijst dat er veel behoefte is aan professionele training en consultancy. Behalve bij een ICN Training Center, kunnen de trainingen overigens ook worden gegeven bij de klant op kantoor of op elke gewenste andere locatie.

Dankzij ICN Solutions blijft u als bouwprofessional altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en behoudt u een blijvende voorsprong op de concurrentie.