De InventorUsers dag was een bron van inspiratie

Donderdag 21 juni 2018.

Werktuigbouwkundige ontwerpprofessionals kwamen op donderdag 21 juni weer massaal naar de InventorUsers dag, georganiseerd door InventorUsers en mogelijk gemaakt door ICN Group. Opnieuw vond deze gebruikersdag plaats in brouwerij Vandeoirsprong te Oirschot. Voor de aanwezigen een mooie gelegenheid om hun vakkennis te actualiseren en te vergroten.

Lees meer: Nieuws (54)

Zeer geslaagde RevitUsers dag 2018

Professionals uit de bouwsector kwamen woensdag 20 juni massaal naar de RevitUsers dag in Oirschot. Opnieuw vond deze gebruikersdag plaats in brouwerij Vandeoirsprong. Voor alle aanwezigen een gelegenheid om up-to-date te blijven en hun professionele kennis te verruimen.

Lees meer: Nieuws 53

ICN Solutions wint Autodesk EMEA ‘Power of One’ Award

Tijdens het jaarlijks Autodesk partner event ‘One Team’ (OTx) in Kopenhagen te Denemarken heeft ICN Solutions BV de ‘Autodesk Power of One’ Award gewonnen voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Lees meer: Nieuws (51)

3B-Gebruikersdag een leerzame en boeiende middag

24 mei heeft er weer een 3B-gebruikersdag plaatsgevonden, op het hoofdkantoor van ICN Group in het bourgondisch ‘s-Hertogenbosch.

Lees meer: Nieuws (52)

Ask the Expert Day REVIT – 12 april 2018

Speciaal voor gebruikers van Autodesk Revit en/of de Architecture, Engineering & Construction Collection organiseerde ICN Group de Ask the Expert Day.

Lees meer: Nieuws (50)