ICN Solutions wint Autodesk EMEA ‘Power of One’ Award

Tijdens het jaarlijks Autodesk partner event ‘One Team’ (OTx) in Kopenhagen te Denemarken heeft ICN Solutions BV de ‘Autodesk Power of One’ Award gewonnen voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Autodesk power of one award voor ICN

Tijdens dit jaarlijks event voor Autodesk Partners (distributeurs en dealers) worden de partners bijgepraat over de Autodesk visie, de ontwikkelingen op de markt en de nieuwe Autodesk producten. In afzonderlijke sessies worden marketing-, verkoop- en technische- medewerkers getraind en geïnformeerd.

Uiteraard was ICN Solutions hier als Autodesk Gold Partner aanwezig. Deze status is uitsluitend weggelegd voor de gekwalificeerde partners van Autodesk, welke voldoen aan de door Autodesk gestelde eisen op verschillende vakgebieden. Om zo te zorgen voor hoogwaardig deskundig advies, trainingen en consultancy aan de eindgebruiker.

Deze deskundigheid maakt het mogelijk om de gebruikers van Autodesk-oplossingen, klein en groot, te adviseren bij complexe projecten. Zo ook bij het project in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss. ICN Solutions BV heeft hier in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling en in samenwerking met Autodesk alle aanwezige software in kaart gebracht en een advies uitgebracht over de benodigde software oplossingen. Dit resulteerde in geslaagde implementatie, gevolgd door efficiëntie in bedrijfsprocessen. Deze succesvolle samenwerking werd in Kopenhagen door Autodesk beloont met een eerste prijs in EMEA, de Autodesk Power of One Award.

"ICN Solutions BV heeft een hoge kenniskwaliteit bewezen en is een eerlijke partner die ons als een handschoen past."

Dit is hoe Hendriks Bouw en Ontwikkeling de samenwerking omschrijft. Kortom: ‘Een juiste keuze in de weg naar het meest innovatieve bedrijf in de Nederlandse bouw’, aldus Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Autodesk power of one award voor ICN

Taart voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling was met recht verdient.

ICN Solutions BV is erg trots dat deze klantbenadering door zowel onze relatie Hendriks Bouw en Ontwikkeling en ook door Autodesk via deze award nog eens extra wordt beloond. Het is wederom een bekroning op de deskundige en klantvriendelijke samenwerking van 20 jaar ICN Solutions BV.

Autodesk power of one award voor ICN

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van haar klanten optimaal in te kunnen vullen.

ICN Solutions BV

ICN Solutions is gespecialiseerd in branche specifieke automatiseringsoplossingen voor bouwkunde, werktuigbouwkunde en infrastructuur. Naast Project Informatie Management (PIM) en CAD-software ondersteunen de dienstverlenende afdelingen het automatiseren van bedrijfsactiviteiten door middel van trainingen, consultancy, helpdesk, data/projectmanagement en netwerkbeheer.

Autodesk

Autodesk maakt software voor mensen die dingen maken. Of het nu voor de productiesector, architecten, bouw en constructie, media- of entertainmentbranche is, met Autodesk kan alles gemaakt worden.

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket