Product Design & Manufacturing Collection

Product Design Collection wordt Product Design & Manufacturing Collection

Product Design Manufacturing Collection

Autodesk vult de Design Collection aan met nieuwe krachtige software pakketten. Zo worden Nastran In-CAD voor Inventor en de HSM CAM add-in voor Inventor toegevoegd.

Met ingang van 7 augustus 2017 heeft Autodesk de samenstelling van de Product Design Collection uitgebreid, waardoor veel extra waarde wordt toegevoegd. Hiermee biedt Autodesk werktuigbouwkundige professionals een betere oplossing voor het ontwerpen en creëren van ideeën tot en met het gerealiseerde product. Alle huidige gebruikers met een abonnement op de Product Design Collection zullen extra producten ontvangen. Nastran In-CAD voor Inventor en de HSM CAM add-in voor Inventor worden aan deze toch al krachtige collectie toegevoegd voor dezelfde abonnementsprijs. Daarnaast zal ook de naam worden veranderd van Product Design Collection naar Product Design & Manufacturing Collection om zo de toegevoegde producten te benadrukken van deze toch al uitgebreide collectie.

Nastran In-CAD en Autodesk HSM zullen vanaf nu niet meer als los abonnement verkrijgbaar zijn. Om gebruik te kunnen maken van deze software is een abonnement op de Product Design & Manufacturing Collection de beste keuze. Huidige Nastran In-CAD en HSM abonnees zullen in september automatisch worden overgezet naar deze collectie. Hiermee krijgen ze meer software tot hun beschikking tegen een lagere abonnementsprijs.

Deze veranderingen gelden enkel voor Autodesk abonnementen. Voor bestaande gebruikers met een kooplicentie met actief onderhoudsplan (Maintenance subscription) op een Product Design Suite, HSM producten en Nastran In-CAD zal er niks veranderen. Zij kunnen het onderhoudsplan gewoon blijven verlengen en blijven zoals gewoonlijk productupdates ontvangen. Gebruikers die overwegen om over te stappen naar de nieuwe Product Design & Manufacturing Collection kunnen hiervoor gebruik maken van het Moving To Subscription (M2S) programma.

Bekijk de complete collectie >>

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ICN Solutions.

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket